GPS Horloge 1.54 display

Kind Gps horloge tracker met simkaart. Storm discount uw specialist op het gebied van gps trackers. GPS Bel Horloge Touchscreen voor kind en ouder. Een Gps Horloge met een 1.54 innch kleuren touchscreen. Met telefoon functie, bellen en gebeld worden. Diverse kleuren horloges blauw, geel en roze voor kinderen vanaf zes / zeven jaar Met GPS, WIFI,...

Kind Gps horloge tracker met simkaart. Storm discount uw specialist op het gebied van gps trackers. GPS Bel Horloge Touchscreen voor kind en ouder. Een Gps Horloge met een 1.54 innch kleuren touchscreen. Met telefoon functie, bellen en gebeld worden. Diverse kleuren horloges blauw, geel en roze voor kinderen vanaf zes / zeven jaar Met GPS, WIFI, LBS, SOS. Lees ook de specificaties bij dit model. Deze GPS tracker horloges maken ook gebruik van de Setracker APP. Alle GPS horloges worden eveneens gebruiksklaar geleverd inclusief verzendkosten. 

GPS Horloge tracker 1.54 inch Touchscreen 

Weten waar je kind is een veilig gevoel. Gebruiksklaar geleverd. Perfect bij een dagje weg om een oogje in het zeil te houden bij bv. een schoolreisje, op de camping, buiten spelen, naar het strand of bos, naar pretparken zoals de Efteling, slagharen, duinrell, drievliet, plopsaland of Walibi. Maar ook bv als je naar een museum of naar de stad gaat. Iedere plaats waar je je kind uit het oog kan verliezen is perfect om een GPS kinder horloge te gebruiken. Eenvoudig op de kaart te zien of je kind de route van en naar school volgt.

GPS tracker horloge telefoon touchscreen

Voor kind en ouder een mooie oplossing. Verbruikt weinig data met de bijgeleverde simkaart en daardoor weinig kosten. Voorgeinstalleerd en Gebruiksklaar!

Meer

GPS Horloge 1.54 display