Gps Hond | Kat

Gps Hond | Kat

Je hond | kat eenvoudig terugvinden. Gps Trackers voor Honden of Katten. Met de GPS tracker halsband Deest d69 of Mini tracker. De trackers zijn te traceren op uw smartphone via de There en Deest App. De mini tracker werkt met de Setracker app. Binnen vijf tot 20 seconden is de positie op de kaart in de app te zien. Mits het huisd...

Gps Hond | Kat

Je hond | kat eenvoudig terugvinden. Gps Trackers voor Honden of Katten. Met de GPS tracker halsband Deest d69 of Mini tracker. De trackers zijn te traceren op uw smartphone via de There en Deest App. De mini tracker werkt met de Setracker app. Binnen vijf tot 20 seconden is de positie op de kaart in de app te zien. Mits het huisdier buiten is en in beweging is. Natuurlijk is het heel fijn om te weten waar je huisdier is. Zeker in geval van nood of als die is weggelopen of vermist.

Gps tracking voor huisdieren

Veel aanbieders op het internet spreken over de kleinste gps trackers in de markt. Slaat u onze specificaties er maar eens op na. Onze mini GPS tracker is bijzonder klein en is ook prima voor katten.

De kleine omvang van dit volgsysteem zorgt er eveneens ook voor, dat u de tracker kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Bv. voor het volgen van dieren, huisdieren, kinderen, volwassenen, ouderen, auto, boot, brommer, motor, scooter. Met de gratis bijgeleverde app kunt u uw gps tracker tevens ook eenvoudig realtime volgen.

Hond of kat GPS specialist

Je hond of kat makkelijk terug vinden me de GPS tracker halsband Deest d69. De tracker is te traceren op uw smartwatch via de There of Deest App. Of op de computer via de eigen website voor de tracker. Binnen vijf tot twintig seconden ziet u de positie van het object op de kaart in de app. Mits het huisdier buiten in beweging is. Fijn om te weten waar je huisdier is. Zeker in geval van als deze niet meer terug komt of kwijt geraakt is.

GPS tracking voor honden, katten of paarden

Je hond of kat eenvoudig terug weten te vinden met de Mini GPS tracker halsband Deest d69 of Deest 79. Het grote voordeel van deze GPS tracker halsband is ook. Dat je dus niet aan een abonnement vast zit. Met de Lebara prepaid simkaart via KPN netwerk ben je veel goedkoper uit (gemiddeld 1,65 euro per maand). Daar kan geen ander gps systeem tegen op. Geen torenhoge maandelijkse kosten zoals bv de Tractive tracker, Spotter gps of Weenect tracker. Met onze productprijzen voor GPS trackers. In combinatie met de zeer lage Data tarieven van 1 cent per mb (geen abonnement). Bent u zeer voordelig uit en de goedkoopste in de markt.   

GPS trace voor hond en kat Deest D69 of D79

Een goede GPS tracker voor hond of kat is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Een Pet tracker is ook uitermate geschikt om uw huisdieren in de gaten te houden. Zo houd u een oogje in het zeil. De meeste baasjes of bazinnen weten wel hoe het voelt als hun huisdier, Hond of Kat niet meer terug komt of kwijtraakt. Een gezellige wandeling in het bos kan dan ineens omslaan in een onprettige ervaring als uw hond uit zichzelf weg loopt. Het is natuurlijk geweldig leuk om je huisdier buiten los te laten lopen. Maar er is niets zo onprettig als een huisdier dat vermist is en niet terug komt voor het donker. Als dit gebeurd blijft er vaak ook een angstig gevoel over nadat je huisdier hond of kat een keer wegloopt. Met deze trackers de Deest d69 of D79 en de mini gps tracker kan deze onzekerheid zeker tot het verleden behoren. 

Meer

Gps Hond | Kat 

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items