Over ons bedrijf Storm-discount

Over onze website www.duizend.com

Bedrijfsinformatie 

Storm discount is in juli 2005 opgericht als eenmanszaak. De passie voor spel en techniek heeft ons gebracht op het vlak van GPS tracking.    

Een GPS tracker of GPS horloge biedt de mogelijkheid om via een tracking App positie van de tracker te volgen. Hierdoor is op eenvoudige wijze zicht te houden op de locatie van de persoon, voertuig, of (huis)dier. Daarnaast is het met GPS kinder horloges ook mogelijk om onderling te communiceren door elkaar te bellen. Hierdoor hou je op eenvoudige wijze zicht op datgene wat je lief is.

Voor aankoop kunnen wij u adviseren wat de beste optie is voor de aanschaf van een Telefoon horloge gps tracker voor kinderen en ouderen. Wij geven u graag advies en denken mee wat voor u de beste keuze is. M.b.t. Gps trackers is met name de leeftijd bepalend voor het maken van een goede keuze. 

Met onze kennis van gps tracking, gps tracing, wifi tracking, gps hardware, gps apps, telefonie netwerken, gps data en simkaarten. Leveren wij u een gps horloge of gps tracker waarbij u ook achteraf een goede aftersales van onze servicedesk kunt verwachtten. 

Onze GPS horloges en GPS trackers voor kind en ouder worden gebruiksklaar inclusief simkaart met tegoed en verzendkosten aan u geleverd. Gemak dient de mens en u bent gegarandeerd van een werkend product. Alle GPS horloges worden vooraf uitgebreid getest en in orde bevonden. Onze test omvat het testen van de batterij, de gps, het beeldscherm, de buttons, de simkaart, de laadkabel, de communicatie tussen de App en server. En de communicatie tussen de tracker of horloge en de App. Hierdoor bent u verzekert van een correcte werking. 

Heeft u uw gps tracker niet bij ons gekocht maar heeft u wel ondersteuning nodig, dan kunt u ook bij ons terecht. Voor 17,50 maken wij uw tracker op afstand voor u werkend. Inmiddels kunnen wij uw gps tracker ook geschikt maken voor andere landen en in ieder geval voor onderstaande netwerken (ook als u daar al bent).

Nederland: Kpn, T-mobile, Lebara, Vodafone, Simpel, Lycamobile, Ortel, Telfort, Youphone, Ben, Dekamarkt, Symio, Tele2, Bliep, etc etc..

Belgie: Orange, Proximus, BASE, Telenet, Dommel etc etc..

Duitsland: Vodafone, Telekom, O2, Base etc etc..

Frankrijk: Orange, SFR, Free Mobile en Bouygues etc etc..

In principe kunnen wij voor ieder land en voor ieder netwerk uw gps horloge of gps tracker op afstand voor u maken.

Ook kunnen wij de onderdelen voor gps horloge leveren. Wij hebben meer op voorraad dan dat u op de website ziet. Informeer gerust naar de onderdelen die u zoekt. Voor ons is de meest eenvoudige en snelle manier van communiceren via whatsapp op 0624228249 (handig met het sturen van images en eenvoudig terug te vinden wat er besproken is). Whatsapp is echt de nieuwe handige communicatie methode. Bellen op 0624228249 of op 010 8487794 of een mail versturen via de contactpagina kan natuurlijk ook.

Storm discount is uw partner voor de levering van kwaliteitsartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Levering tegen deze scherpe prijzen is mogelijk doordat u direct inkoopt met het grootst mogelijke voordeel. Bij fabrikanten bedingen wij de hoogst mogelijke korting en daarnaast hebben wij geen hoge bedrijfskosten (door bv. een duur bedrijfspand of personeel). Dit voordeel ziet u dan ook direct terug in onze prijzen. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij ons inmiddels al ruim 10 jaar hoog in het vaandel. 

Storm Discount

B. Ruimschoot

Leopoldstraat 6 B

3031 SW  Rotterdam

The Netherlands

KVK 24381058

BTW NL001639331B85

Tel: 06 24228249

ervaringen duizend.com Over ons

www.duizend.com  Ruim 15 Jaar Online. 

Onze Websites;

storm-discount.com

duizend.com

bloemenenbows.com

mijngps.com

gps2track.nl

gpstrackerkat.nl

gpstrackerhond.nl

SSL AES encryptie veilig afrekenen bij www.duizend.com