GPS Horloge waterdicht

Voor de aanschaf van een gps horloge waterdicht dat klein en compact is voor kinderen vanaf vier jaar bent u hier aan het goede adres. Een Waterdicht GPS horloge voor kids is in deze tijd geen overbodige luxe. Door de stevige behuizing biedt het waterdichte gps tracker horloge met sos functie de uitkomst om contact met je kind te houden. De GPS ...

Voor de aanschaf van een gps horloge waterdicht dat klein en compact is voor kinderen vanaf vier jaar bent u hier aan het goede adres. Een Waterdicht GPS horloge voor kids is in deze tijd geen overbodige luxe. Door de stevige behuizing biedt het waterdichte gps tracker horloge met sos functie de uitkomst om contact met je kind te houden. De GPS tracker telefoon horloges maken tevens gebruik van de tracker APP. Alle GPS horloges voor kinderen worden eveneens gebruiksklaar geleverd inclusief verzendkosten. 

Gps horloge tracker waterdicht.

Het waterdichte GPS horloge is IP67 en is daardoor tegen onderdompelen, spatwater en regenwater bestendig. Het horloge is niet geschikt om mee te zwemmen. 

Storm discount de specialist op het gebied van gps tracking.

U kunt aan op ons specialisme. Wij geven u advies en zorgen dat alles voorgeinstalleerd is en mocht er zich onverhoopt toch problemen voordoen dan kunt u er van uit gaan dat wij deze problemen snel voor u oplossen.  

GPS Horloge waterdicht voor kinderen.

Een Waterdicht GPS horloge voor kinderen is in deze tijd geen overbodige luxe. Door de stevige behuizing biedt het waterdichte gps tracker horloge de uitkomst om contact met je kind te houden. Het gps horloge is geschikt voor kids vanaf vier of vijf jaar en ouder. Het horloge heeft een siliconen band die de gehele behuizing omvat. Hierdoor heeft het horloge een bijzonder mooi design. Door het zachte siliconen materiaal is dit GPS horloge ook uitermate geschikt voor kleuters vanaf vier of vijf jaar en ouder. Het waterdichte GPS horloge is IP67 en daardoor, onderdompelen, spatwater en regenwater bestendig.

Waterdicht Gps horloge telefoon

Een Gps watch waterdicht met telefoon tracker. Bellen en gebeld worden is is deze tijd echt noodzakelijk om contact te houden. Diverse modellen voor jongeren vanaf vier jaar. Met GPS, WIFI, LBS, AGPS, SOS en Waterdicht. Lees ook de specificaties per model. 

Dit horloge maakt o.a. gebruik van WIFI positionering. In eerste instantie zal het horloge altijd op zoek gaan naar de ontvangst met GPS signalen. Als deze signalen om welke reden dan ook niet aanwezig zijn dan gaat het horloge zoeken naar WIFI hotspots en WIFI routers. Ook routers die beveiligd zijn worden uitgelezen als deze openstaan voor de hotspot functie zoals bijvoorbeeld bij Ziggo. Ook in supermarkten, winkels, en openbare gebouwen vind je ook vrijwel altijd een hotspot of openbare router.

GPS LBS WIFI Tracking en positionering.

Een GPS horloge maakt in eerste instantie gebruik van GPS signalen om zijn positie te bepalen. GPS signalen zijn alleen buiten te ontvangen. Als het gps tracking horloge geen gps signalen ontvangt en uitgerust is met Wifi tracking. Dan zal het mini gps horloge zijn positie proberen te bepalen aan de hand van wifi tracking. Via alle WIFI hotspots kan het waterdichte gps horloge zijn positie bepalen. Dit geld ook voor beveiligde routers. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad, in winkels, restaurants, openbare gebouwen zoals de bibliotheek of gemeentehuis.  Tevens ondersteunen de meest ZIGGO WIFI routers deze functie. Hierdoor is er goede landelijke dekking ontstaan voor WIFI tracking.

Gps horloge kind waterdicht

Perfect bij een dagje weg om een oogje in het zeil te houden bij bv. een schoolreisje, op de camping, buiten spelen, naar het strand of bos, naar pretparken zoals de Efteling, slagharen, duinrell, drievliet, plopsaland of Walibi. Maar ook bv als je naar een museum of naar de stad gaat. Iedere plaats waar je je kind uit het oog kan verliezen is perfect om een GPS kinder horloge te gebruiken.

gps horloge telefoon kind

Deze tracker kinderen zijn er blij mee. De perfecte horloges voor kinderen.

WIFI Waterdicht Gps horloge

Bij Wifi positionering wordt de positie van het gps horloge bepaald aan de hand van Wifi routers in de omgeving (inloggen is hiervoor niet nodig). Wifi positioning is naukeuriger dan lbs. Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 30 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Bovendien kan er wel 50 meter of meer afstand zijn tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart (afstand gps horloge t.o.v. de wifi router). Het Wifi signaal ontvangt men dus zowel binnen als buiten (binnen een kleine Radius van de Wifi router 50 tot 100 meter). Op de kaart wordt de WIFI aanwijzer ook aangeven met een groene kleur.

GPS kidswatch waterdicht

Dit horloge is dan ook daadwerkelijk waterdicht. Veel Nederlandse bedrijven gebruiken de term GPS horloge waterdicht als een manier om bezoekers naar hun website te trekken. Als men dan vervolgens bij de details van het product gaat kijken blijkt het horloge spatwaterdicht te zijn IP65. En dat is dus niet waterdicht. Een IP 65 horloge dat men vijf minuten onder water houdt zal zeker defect raken. Bij dit horloge kan dat wel zonder problemen. Even handen onder de kraan is geen probleem maar zwemmen is overigens niet mogelijk. 

App GPS tracker waterdicht

De tracker app is ook compatible met Android en IOS. Zodoende kunt u uw kind eenvoudig traceren en met deze App traceren. Het waterdichte gps wifi horloge is geschikt voor junioren en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals Blauw, Geel, Roze en Wit. Traceren op de kaart via de tracker app middels GPS, LBS en WIFI tracking. Tevens kan men onderling bellen. Met SOS functie. Het kind kan ook de SOS knop indrukken en het voor ingestelde telefoonnummer wordt gebeld (maximaal drie telefoonnummers).

GPS horloge tracker App waterdicht

Dankzij veel gebruikers beoordelingen zijn we mede tot de conclusie gekomen dat dit horloge echt een leuk kado is voor jouw kind. Maar natuurlijk ook voor jouw zelf, want je kind is zo altijd dichtbij. En dat geeft natuurlijk een heel veilig gevoel. Ook worden deze waterdichte gps horloges voor kinderen als een sporthorloge of als sporthorloges gebruikt. Je kunt namelijk achteraf de historische route zien met daarbij de tijden. Hiervoor kun je bv het horloge instellen met een update frequentie van 1 minuut. Bekijk hier hoe. Hier lees je er meer info meer info en kun je bestellen.

 

Meer

gps horloge kind waterdicht gps/wifi horloges ip65 ip67 ip68 telefoon tracker  

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item